Uusi toimipiste avattu Riihimäellä

Lakimiehemme ovat tavattavissa nyt myös Riihimäellä. Olemme avanneet toimiston Riihimäen keskustaan osoitteeseen Hämeenkatu 24-26.

Riihimäellä palvelevat lakimiehet Jenna Järnstedt ja Pinja Rantanen. Koronavirusepidemian vuoksi tapaamiset ainoastaan ajanvarauksella: 040 8444 514 tai 040 513 0086. Ensimmäinen alustava, enintään 15 minuutin yhteydenotto puhelimitse on aina maksuton. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!

Koronavirusepidemian vaikutus oikeudenkäynteihin

Tuomioistuinvirasto uutisoi 6.5.2020, että koronavirusepidemian vuoksi käräjäoikeuksissa on keskeytetty 5587 rikosasian ja 1388 riita-asian käsittely. Nämä oikeudenkäynnit tullaan järjestämään myöhempinä ajankohtina. Oikeudenkäyntejä kuitenkin myös järjestetään tälläkin hetkellä, osa tavanomaisesti käräjäsaleissa, osa etäyhteyksien avulla. On tärkeää muistaa, että vallitseva tilanne ei oikeuta poikkeamaan määräajoista. Esimerkiksi käräjäoikeuden pyytäessä vastausta on se annettava määräajassa. Mikäli käräjäoikeudesta pyydetään korvausvaatimusten toimittamista tai vastausta kanteeseen tai haasteeseen, kannattaa juristiin ottaa välittömästi yhteyttä. Näin asiaan valmistautumiselle jää riittävästi aikaa.