• Lakiasiaintoimisto Jenna Järnstedt

Palvelut yksityisille

Selvitän puolestasi oikeutesi ja velvollisuutesi ja etsimme yhdessä sinulle sopivimman ratkaisun tilanteeseesi.  Voit jättää juridiset ongelmasi minun huolekseni ja luottaa siihen, että hoidan asiasi parhaimmalla mahdollisella tavalla alusta loppuun siten kuin olemme sopineet.  Olen aina Sinun puolellasi.

Selvitän puolestasi oikeutesi valtion tarjoamaan maksuttomaan oikeusapuun. Selvitän myös mahdollisuutesi hyödyntää oikeusturvavakuutusta, joka sisältyy useimpiin kotivakuutuksiin.

Rikosasiat:
Rikoksen uhrina eli asianomistajana avustan sinua halutessasi jo poliisin esitutkinnan aikana, sekä myöhemmin korvausvaatimusten laatimisessa ja oikeudenkäynnissä.
Rikoksesta epäiltynä tai syytettynä voit hyödyntää apuani jo esitutkinnan aikana, mutta erityisesti oikeudenkäynnissä se on tärkeää.

Riita-asiat:
Selvitän sinulle oikeutesi ja menestymismahdollisuutesi riita-asiassa. Hoidan puolestasi yhteydenpidon vastapuoleen sekä tilanteen sovittelun ja mahdollisen oikeudenkäynnin.

Työoikeus:
Avustan sinua työsuhteeseen ja sen päättämiseen liittyvissä kysymyksissä sekä erilaisissa ristiriitatilanteissa.

Perheen asiat:
Laadin asiakirjat erilaisissa elämän muutostilanteissa. Avustan ristiriitatilanteissa sovinnon etsimisessä ja mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

Urheiluoikeus:  
Hoidan sekä urheilijoiden että agenttien sopimusasioita ja riitatilanteita. Minulla on kokemusta ammattiurheilijoiden monimutkaisistakin sopimusasioista sekä kotimaassa että kansainvälisesti.